RENSA AVLOPPET INNAN DET ÄR FÖR SENT!

Företag och föreningar

Power Clean är en serviceentreprenör, som utgår från Åkarp. Under närmare 24 års tid har Power Clean sanerat avloppssystem i drygt 170.000 lägenheter. Resultatet innebär ofta att vi återlämnar avloppet i ett skick som kan benämnas som ”nästan nya”.

Förebygga dyra underhållskostnade! 3 miljarder kronor. Varje år! Så mycket kostar det att åtgärda vattenskadorna i flerbostadshus. Värst drabbade är rekordårens fastigheter, som byggdes på 50- ,60- och 70-talen.

Många gånger utför Power Clean uppdrag till kostnader långt under vad fastighetsägaren kunnat föreställa sig. Dessutom utför vi våra spolningar på ett 100% miljövänligt sätt! 

Lär mer om vikten av att underhållsspola fastighetens stammar och rör

 

Kontakta oss direkt för att få veta hur underhållsspolning sänker era underhållskostnader!

Serviceavtal för bostadsrättsföreningar!

Vår ambition är alltid att bidra till högsta boendekomfort till lägsta kostnad utifrån varje enskild bostadsrättförenings förutsättningar. Med ett serviceavtal har ni alltid högsta prioritet under total kostnadskontroll. Säkerställ att föreningen inte överraskas av de höga kostnader som ett stopp i avloppet kan orsaka. Teckna ett Serviceavtal!

 

Vad ingår i vår prisgaranti?

  • Högsta prioritet när olyckan är framme!
  • Förtur i vårt bokningssystem!
  • Inga oförutsedda kostnader!
  • Dokumentation av utfört arbete!
  • Garanti för utfört arbete!
  • Kontinuerlig uppföljning av vårt jobb!

Vi ser fram emot att även hjälpa er förening. Skriv eller ring till oss så berättar vi mer om vårt fördelaktiva Serviceavtal!

Ring oss så berättar vi mer! 040-46 65 65